•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jonah Hill

Jonah Hill je jedan od mladih holivudskih zvezda koji je bio nominovan za Oskara i mnoge druge nagrade za svoju ulogu u filmu Moneyball.

Trenutno snima 22 Jump Street, nastavak hita 21 Jump Street u kojem je glumio s Čaningom Tejtumom, a nedavno je završio sa snimanjem True Story i glumio u filmovima Django Unchained, This Is The End, The Watch. Probio se ulogom u velikom hitu Superbad, kad je postao deo „klana“ Džada Apatova i nastavio da nastupa u njegovim komedijama i filmovima koje Apatov producira - Get Him to the Greek, Funny People, Forgetting Sarah Marshall, The 40-Year-Old Virgin, i u nezavisnom film Cyrus koji su režirali i napisali Džej i Mark Diplas.

Pozajmio je svoj glas u animiranim hitovima Megamind, How to Train Your Dragon i Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!, a učestvuje i u nastavku How to Train Your Dragon 2 koji će izaći u bioskope 2014. godine.

Hil je 2011. osmislio i dao svoj glas glavnom liku u hvaljenoj animiranoj seriji Allen Gregory, a iste je godine režirao i muzički spot za pesmu Sare Barej “Gonna Get Over You”. Napisao je scenario i glumi u The Adventurer’s Handbook, kao i scenario za Pure Imagination.

Filmografija:
xxxx Good Time Gang (pre-production)
2014 How to Train Your Dragon 2 (post-production)
2014 22 Jump Street (post-production)
2014/I True Story (post-production)
2014 The Lego Movie (completed)
2013 The Wolf of Wall Street
2013 This Is the End
2012 Django Unchained
2012/I The Watch
2012 21 Jump Street
2011 Allen Gregory (TV Series)
2011 The Sitter
2011 Dragons: Gift of the Night Fury (Video short)
2011 Moneyball
2010 Megamind
2010 Legend of the Boneknapper Dragon (TV Short)
2010 Get Him to the Greek
2010 How to Train Your Dragon
2010/I Cyrus
2009 The Simpsons (TV Series)
2009 The Invention of Lying
2009 Deep Inside (TV Series)
2009 Funny People
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (Video Game)
2009 Reno 911! (TV Series)
2009 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV Series)
2008/I Just Add Water
2008 Forgetting Sarah Marshall
2008 Horton Hears a Who!
2008 Strange Wilderness
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Wainy Days (TV Series)
2007 Superbad
2007 Evan Almighty
2007 Human Giant (TV Series)
2007 Knocked Up
2007 Rocket Science
2006 Clark and Michael (TV Series)
2006 10 Items or Less
2006 Accepted
2006 Click
2006 Campus Ladies (TV Series)
2006 Grandma's Boy
2005 The 40-Year-Old Virgin
2004 NYPD Blue (TV Series)
2004 I Heart Huckabees


Podeli:



Preporucujemo

Dizni predstavio trejler za novi film "Kralj lavova"
Objavljen trejler dokumentarca o Pavarotiju
Miloš Biković: Srbi treba da naprave film o Kosovu od 10...
NAJVEĆI SPEKTAKL NA LEDU PONOVO U SRBIJI - DISNEY ON ICE...
Premijera crtanog filma SADKO - Avantura pod morem 20.4....
Shoplifters (Manbiki kazoku) (2018) (2018)
BlacKkKlansman (2018) (2018)
Kusturica: U Srbiji nemoguće snimiti film o NATO...
Film 'Minecraft' stiže u bioskope 2022. godine
TOPLA ANIMIRANA AVANTURA "PARK ČUDESA" PREMIJERNO 13....
Kinezi cenzurisali “Boemsku rapsodiju”
PRVI TREJLER ZA SINHRONIZOVANU AVANTURU "TAJNI AGENT MJAU"
Suprug Salme Hajek daje 100 miliona evra za obnovu Notr Dama
Premijera filma PISMA IZ VENECIJE, sutra Cineplexx UŠĆE u...
Komedija "My Spy" donosi zabavnu i emotivnu špijunsku...
Premijera biografskog filma o Eltonu Džonu u Kanu
Disney lansira novu streaming platformu
Climax (2018) (2018)
Pet Sematary (2019) (2019)
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 11. do 17. aprila
BELDOCS - Izvestaj sa konferencije za medije
Jason Momoa se obrijao i novim izgledom šokirao svoje...
Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Senke nad...
Kladite se ko će biti gospodar Westerosa
Bird Box (2018) (2018)
A Star Is Born (2018) (2018)
Isle of Dogs (2018) (2018)
Počelo snimanje filma o Morbijusu
BIOSKOP VILIN GRAD SLAVI SEDMI ROĐENDAN
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 18. do 24. aprila