•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp pokušao da spreči Amber da snima scene seksa

Detalji scena seksa koje je glumica Amber Heard trebala da odigra, čuvali su se daleko od njenog bivšeg supruga Johnnyja Deppa koji je bio ljubomoran zbog ovih scena, otkrili su sudski dokumenti.

U postupku koji se vodi između zvezde "Pirata s Kariba", njegove bivše supruge i tabloida Sun otkriveno je dosta detalja iz života bivših glumačkih supružnika.

Depp je priznao pred sudom da je bio ljubomoran i kako mu je bilo neugodno i pomisliti da njegova bivša Amber snima golotinju. Dokazi koje su prikupili istražitelji sugerišu da je Depp u poslednjim fazama dvogodišnjeg braka pokušavao da spreči Amber da učestvuje u filmovima koji uključuju gole scene i da se oblači previše provokativno na crvenom tepihu.

Advokati glumice Heard tvrde da je Dep pokušavao kontrolisati njenim životom jer je odlučivao šta treba obući, gde treba da glumi i kako se ponašati. Ipak, glumac ima svoju priču, prenosi Guardian.

"Nikad joj ne bih rekao šta da obuče, ali bih svakako spomenuo ukoliko bih pomislio da je ono što nosi potpuno suprotno od onoga što su njene želje. Želela je da glumi u ozbiljnijim filmovima u kojima će biti veći fokus na ulozi. Rekao sam joj da ne mora raditi scene golotinje", branio se Depp.

Na pitanje da li se mešao u filmske ugovore svoje bivše supruge, Depp je odgovorio: "Uznemirila se što je posmatraju kao objekat i želela je da ima bolje uloge, nešto gde bi mogla pokazati svoje glumačke sposobnosti".

Jednom prilikom glumac je navodno prokomentarisao da je uloga koju je Amber razmatrala ustvari "čisto sranje".

"Govorila mi je kako ne želi da je gledaju kao lepu devojku, te da ne želi vaditi grudi i biti gola u filmu. Ja sam joj rekao da ne mora. Htela je moj savet i ja sam joj ga dao. Nažalost ili na sreću, nastavila je snimati iste filmove", rekao je Depp.

Njegova namera da utiče na njen izgled, kako je kazao, bila je ustvari njegov pokušaj da je usmeri prema njenim ciljevima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu