•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Boyega misli da je prestar da bi igrao Static Shock-a, radije bi ulogu Red Hood-a

Po završetku Star Wars franšize, zvezda filma Rise of Skywalker-a John Boyega poigrava se idejom da se pridruži ekranizacijama stripova, a glumčevi fanovi predlažu uloge koje bi mogao da igra u budućim filmovima. Nažalost, glumac odbacuje sugestiju da bi mogao da igra Static Shock-a u nedavno potvrđenoj adaptaciji.

"Prestar! Voleo bih da vidim neko novo lice!"

Film Static Shock je sada zvanično u produkciji, uz uzbudlјivo otkrivanje nastalo je tokom DC FanDome događaja. Režiser Reginald Hudlin izjavio je da se film razvija kao bioskopska predstava u Warner Bros.-u, rekavši: „Jedna od stvari zbog koje smo zaista uzbuđeni, zaista želimo da opravdamo ime kompanije Milestone Media. Kada smo razgovarali sa Jim-om (Lee) o oživlјavanju linije Milestone, rekli smo: "Gledajte, svi znamo da je ovo hit strip i hit animirana serija. Vreme je da se proširimo na sva ta područja, a zatim i na još neka. Tako da smo u ozbilјnim razgovorima o tome, dok pokrećemo seriju stripova, razvijajući Static Shock film. To će biti bioskopski hit igrani film. “

The Static Shock film najavljen na DC FanDome će pratiti Virgila Hawkinsa, 14-godišnjaka koji je slučajno izložen eksperimentalnom mutagenu koji ostavlja štrebera srednjoškolca sa elektromagnetnim supersilama. On kanališe njegove novootkrivene moći u borbu protiv zla, uz pomoć njegovog drugara Osgood-a, koji pravi uređaje kako bi pomogao Virgil-u u borbi protiv zločina. S obzirom na to da se Boyega bliži tridesetoj godini, ne greši misleći da je možda malo star da glumi srednjoškolca.

Jedan lik iz DC-a koga bi John Boyega očigledno voleo da igra je da bude član Batman porodice - Red Hood. Nakon sugestije obožavaoca na društvenim mrežama da bi jedini lik iz DC-ja, kojeg bi Boyega trebalo da glumi, bila John Stewart-ova verzija Green Lantern-a, Boyega je razočarano odgovorio: “Previše smešno. Ne mogu da budem Crvena Kapulјača? Prokletstvo."

Ubijen od strane Joker-a, Jason Todd-ova verzija Batman-ovog pomoćnika Robin-a, je vaskrsla u luku stripa ’Under the Red Hood’ i vratila se u Gotham pod krinkom Red Hood-a, anti-heroj sa veštinama i metodama sličnim Batman-u, samo mnogo smrtonosnije. Lik je tokom godina postao omilјen kod fanova, a mnogi se nadaju da će jednom moći da vide njegovo uklјučivanje u film o Betmenu na velikom platnu.

Do tada, lik treba da debituje na malom ekranu u trećoj sezoni Titans-a, sa Curran Walters-om, koji glumi Jason Todd-a u seriji, preuzimajući plašt Red Hood-a kako bi napravio brutalnu pustoš nad zločincima iz Gotham-a, bez sumnje na veliku žalost superherojskog tima.

Raketirajući slavu zahvalјujući njegovom udelu u Disney Star Wars trilogiji, Boyega bi napravio solidan izbor bilo za Red Hood ili Green Lantern sada, kad se njegovo vreme u dalekoj galaksiji završilo, nešto zbog čega je glumac bio prilično srećan. "Da! Da, spreman sam za život nakon Star Wars-a", našalio se Boyega. "Posle Star Wars-a, tada se sve razjašnjava. Život posle Star Wars-a će uskoro biti pokrenut. Gorko slatko je zbog veza koje smo uspostavili na snimanju, neverovatnih lјudi, važnih lјudi iz mog života, posebno Oscar-a (Isaac) i Daisy (Ridlei). Sada sam spreman da vidim kako naši odnosi rastu i napreduju u stvarnom svetu".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...