•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joe's Apartment (1996)

Komedija John Paysona iz 1996. godine traje samo 80 minuta, ali za to vreme će uspeti slatko da vas nasmeje ali i da vas pomalo užasne. Film je osvojio 2 nagrade.

Film je baziran na maštovitom kratkom filmu koji je snimljen za MTV, a govori o momku koji živi u odvratnom i zapuštenom stanu punom vragolastih i samouverenih bubašvaba.

Priča nam govori o avanturama Džoa, smotanog seljačića uz unutrašnjosti srednjeg zapada koji je doputovao u divlji Njujork. Pošto je više puta odžeparen otkako je došao, sreća mu se naizgled menja kada u sumnjivom kraju uspe da nađe stan koji može da plati. Na žalost, njegov stanodavac je zainteresovaniji za izbacivanje, ako treba i ubijanje svojih stanara, kako bi pretvorio zgradu u (veoma unosan) novi zatvor. Džo će naći neophodne saveznike u bubašvabama iz svog stana, koje svojom igrom i pesmom uspevaju da nađu put do njegovog srca.

Ovaj film bi trebalo da bude zanimljiv poklonicima mjuzikala iz tridesetih godina; podseća na razrađene igračke fantazmagorije Bazbija Berklija i neobične balove na vodi Ester Vilijams. U mnogim scenama su korišćene prave bubašvabe koje su izvele «koreografiju» pomoću sićušnih «amova» i drugih uređaja. Aktivistima borbe za zaštitu prava životinja će biti drago da čuju da nijedna bubašvaba nije svesno povređena tokom snimanja.

Žanr:komedija, fantazija, mjuzikl
Godina:1996
Reziser: John Payson
Scenario: John Payson
Uloge:Jerry O'Connell, Megan Ward, Billy West
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: Geffen Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...