•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Simpson otkrila kako je izgubila 45 kilograma, doživela neverovatnu promenu

Jessica Simpson je u nedavnom intervjuu otkrila kako je uspela da smrša 45 kilograma.

Poznata glumica se nakon treće trudnoće naglo ugojila, a višak kilograma je jednim delom bio i rezultat njene borbe sa anksioznošću i depresijom nakon porođaja.

Ipak, Simpson je uspela da izgubi 45 kilograma, a u nedavnom intervjuu za "Extra" je progovorila o ovom dugatrajnom procesu.

"Otišla sam kod nutricioniste i morala sam da ispravim svoje navike u ishrani. Ne znam, nakon gubitka 45 kilograma osećam se kao 'stara ja' - pre nego što sam imala decu", kazala je.

Jessica je otkrila da se oseća mnogo mlađe i da ima više energije, a da bi održala svoje trenutno stanje mora striktno da se pridržava plana ishrane. Zahvaljujući svom ličnom treneru glumica je naučila da pravi balans u ishrani.

"To znači da imam tri obroka u toku dana, kako bi organizam radio. Takođe, pijem dodatno smoothije i proteinske napitke", rekla je glumica te dodala da retko jede brzu hranu.

Na pitanje novinarke da prokomentariše pažnju javnosti nakon njenog enormnog gubitka kilograma.

"U redu. Svi će da kritikuju i pričaju o mom gubitku kilograma, nemam problem s tim. Hajde onda da iskoristim tu pažnju da zaradim ogroman novac, što i jesam", bila je iskrena ona te dodala da je otvorila i svoj privatni biznis.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...