•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jelena Gavrilovic u britanskom filmu u produkciji Amazon Prime (Video- IG Story)

Srpska glumica Jelena Gavrilović igra u novom britanskom filmu “Gassed Up” u produkciji Amazon Prime Video. U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA za film „Hard Stop“. Trenutno u produkciji u Londonu, film će biti premijerno prikazan na Prime Video u Velikoj Britaniji i Irskoj u 2023. Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Na talasu zločina koji su zahvatili London, „Gassed Up” prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

„Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

„Gassed Up“ se pridružuje sve bogatijem katalogu originalnih ostvarenja u Velikoj Britaniji za Prime Video.

Jelenine promo fotografije: Nebojša Babić

Fotografija iz filma: Chris Cox

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu