•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jee-woon Kim

Kim je počeo da režira u pozorištu, ali je sa svim većim uspehom radio u bioskopu, pokazujući uspešnu glumu i detaljnu stilizaciju u svojim filmovima.Kim takođe posvećuje veliku pažnju objavljivanju svojih filmova na DVD-u i ide mnogo više od uobičajenog da ih upakuje sa obimnim dokumentarnim materijalima i otkrivajućim komentarima.

Kim značajno raste i kao režiser i kao vizuelni stilista, što pokazuju dva njegova najnovija filma A Tale of Tvo Sisters i A Bittersveet Life, koji su doživeli kritički i komercijalni uspeh.

Godina 2010. Kim je režirao triler I Sav the Devil, čiju glumačku ekipu čine Čoj Min-sik (sa kojim je ranije radio na svom filmu The Kuiet Famili) i Li Bing-hun (sa kojim je radio The Good Ranije). , The Bad, the Veird i A Gorko-slatki život).

Kimov sledeći film bio je njegov debi u SAD, koji uključuje povratak Arnolda Švarcenegera na glavne glumačke uloge, The Last Stand. U filmu su takođe glumili Džoni Noksvil, Forest Vitaker, Piter Stormer i

Filmografija:

1998 The Quiet Family

2000 The Foul King

2003 A Tale of Two Sisters

2005 A Bittersweet Life

2008 The Good, the Bad, the Weird

2010 I Saw the Devil

2013 The Last Stand

2016 The Age of Shadows

2018 Illang: The Wolf Brigade

Kratki filmovi:

2000 Coming Out

2002 Three "Memories"

2011 60 Seconds of Solitude in Year Zero

2012 Doomsday Book "The Heavenly Creature"

2013 One Perfect Day

2013 The X

2020 Live Your Strength

Podeli:



Preporucujemo

Žarko Laušević posthumno dobitnik nagrade „Specijalni...
Novi filmovi u julu u CineStar bioskopima (Do zadnjeg daha,...
Repertoari Cineplexx bioskopa u Nišu od 3. do 9. jula
Holivudski glumci Džon Sevidž i Lazar Rokvud gosti 6....
ZLATNA MACOLA ZA FILM SUPSTANCA
Umetnicko slikanje sa ljubimcima na terasi CineStara u...
Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!
MONODRAMA TIHOMIRA STANIĆA ,,DETINJARIJE” I PRVA NEDELJA...
Selekcije Novi evropski dokumentarni film i Eco Dox na 31....
11. Bašta Fest – izveštaj sa trećeg festivalskog dana
Jelena Gavrilovic na dodeli filmskih nagrada u Londonu
SUPSTANCOM I POKLON MURALOM ZAOKRUŽENO FINALE SLOTER...
Dodelom nagrada i projekcijom filma “Za danas toliko”...
Svečano otvoren 11. Bašta Fest
Doljevac domaćin spektakla: Premijera „Supstance“ i...
Kako napraviti kućni bioskop u kojem ćete uživati?
Selekcije „Europe 4 Kids”, „Best of Europe” i...
Drugog dana Bašta Festa prikazano devet filmova iz osam...
Za nagrade Srce Sarajeva za TV serije po odluci struke...
Svakog utorka snižena cena ulaznice i besplatno Lemonade...
Konkurs za prijavu filmova na 18. Festival srpskog filma...
Dodelom nagrada svečano zatvoren 7. Ravno Selo Film...
Vatrena završnica Sloter festivala: Horor projekcije za...
Filmovi „Još jedan dan“ Radivoja Bukvića i „Ruski...
Anica Dobra, Fedon Papamihael i Ademir Kenović laureati...