•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jaws: The Revenge (1987)

Ellen Brody još uvek živi u ostrvskom gradiću Amity, a njeni sinovi Sean i Michael više ne rade u Morskom svetu. Ranije je Ellenin suprug Martin preminuo od srčanog udara koji je izazvao strah od morskih pasa.

Sean je sada zamenik načelnika policije u Amityju. Jedne noći, u vreme božićnih praznika, Seana pozovu da dođe do bove, a kada se Sean pojavi, ubije ga velika bela ajkula.

Ellen želi da pobegne iz Amityja i odluči da provede neko vreme sa sinom Michaelom i njegovom ženom Carlom i 5-godišnjom kćeri Theom u njihovoj kući na Bahamima.

Kad se velika bela ajkula opet pojavi Ellen veruje da morski pas prati njenu porodicu i da želi osvetu. Tad teškog srca odluči da potraži morskog psa i da ga ubije.

Ovo je poslednji deo priče o ajkulama snimljen još davne 1987. godine. Ko zna, možda će u narednim godinama neko rešiti da nastavi priču ili da započne neku novu pod ovim imenom, mada već je bilo dosta filmova sa ajkulama, ali samo jedna je originalna frančiza.

Žanr:avantura, triler
Godina:1987
Reziser:Joseph Sargent
Scenario: Peter Benchley
Uloge:Lorraine Gary, Lance Guest, Mario Van Peebles
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalpictures.com
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...