•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jaws (1975)

Radnja se odvija u američkom gradiću Amity na obali koji živi uglavnom od svojih plaža za vreme sezone. Pojava i zatim i napadi morskog psa nisu najbolji poziv kupačima da tu provedu svoje letne praznike. Lokalno stanovništvo, koji živi od letne sezone, takođr negoduje na vest o mogućem zatvaranju plaže u špicu sezone.

Novi šef policije Brody (Roy Schneider) uprkos protivljenja stanovništva i njihovog gradonačelnika Larrya Vaughna na kraju ipak zatvara plaže ali to ne sprečava Veliku belu ajkulu u traženju novih žrtava. Zajedno sa prekaljenim, eksentričnim ribolovcem (Robert Shaw) i istraživačem morskih pasa (Richard Dreyfuss) Brody kreće u lov na ogromnog morskog predatora.

Jaws iz 1975. godine je kultni film koji je bio osnova za još par nastavaka u godinama koje su usledile.

Žanr:triler
Godina:1975
Reziser:Steven Spielberg
Scenario: Peter Benchley
Uloge:Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss
Award:Osvojena 3 oskara
Studio: Zanuck/Brown Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu