•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jason Statham i Guy Ritchie se ponovo udružuju za akcioni špijunski triler ’Five Eyes’

Pokrenuvši karijeru sa kriminalnom komedijom ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ davne 1998. godine, reditelј Guy Ritchie i akciona superzvezda Jason Statham ponovo se udružuju za špijunski triler ’Five Eyes’. Projekat se razvija pod Miramax-om, a snimanje bi trebalo da počne u Evropi u oktobru.

U filmu ’Five Eyes’ Jason Statham je u tipičnoj ulozi akcionog heroja. On je Orson Fortune, agent MI6 koji je "regrutovan od globalne obaveštajne alijanse Five Eyes da pronađe i zaustavi prodaju smrtonosne nove tehnologije oružja koja preti da poremeti svetski poredak“.

Nevolјno uparen sa CIA-inom visokotehnološkom ekspertkinjom (Sarah Fidel), Fortune kreće u fantastičnu misiju po celom svetu gde će morati da iskoristi sav svoj šarm, domišlјatost i stelt tehnoloogije kako bi ušao u trag i infiltrirao se u ekipu milijardera-brokera, ali i trgovca oružjem, Greg-a Simmonds-a. "Film zvuči kao savršena kombinacija zafrkancije neobičnih parova i eksplozivne akcije koju publika obožava jer znaju šta sve Statham može da je uradi na filmu. Još nema reči o tome ko će se pridružiti Statham-u u ulozi Sarah Fidel iz CIA-e.

U izjavi, izvršni direktor Miramax-a Bill Block, koji je pohvalio ponovno ujedinjenje Statham-a sa režiserom Guy Ritchie-em, rekao je, "Guy Ritchiev film ‘Five Eyes’ je njegova sledeća saradnja sa Jason-om... između Ritchie-a i Statham-a postoji neosporna hemija, filozofija koji će sigurno privući ogromno interesovanje publike širom sveta."

Predsednik fondacije STXfilms Motion Picture Adam Fogelson je dodao: „Jason je globalna bioskopska zvezda teške kategorije, i kada se udruži sa Guy Ritchie-em to je neodolјiva kombinacija. Uzbudlјivo je vratiti se u posao sa Guy-em, Bill-om i timom u Miramax-u nakon našeg uspeha sa filmom ’The Gentlemen’ i verujemo da je ’Five Eyes’ ona vrsta filma koji će se svideti našim prekomorskim partnerima kao i nama“.

Tokom godina, Jason Statham je postao jedna od najtraženijih i najkomercijalnih holivudskih akcionih zvezda zahvalјujući njegovim filmovima podgrejanim testosteronom koji lebde pod zastavom stare škole, nalik akcionim filmovima iz 1980-ih. Statham-ove uloge u likovima Crank-a i The Transporter-a dovele su do toga da glumac dobija veće budžete, pri čemu je Statham poslednji put viđen na filmu gde se suočava sa gigantskom ajkulom u filmu ‘The Meg’, pre nego što je dao svoj doprinos u Fast and Furious spin-off-u, ’Fast & Furious: Hobbs & Shaw’.

U međuvremenu Ritchie će režirati Five Eyes prema scenariju Ivana Atkinsona i Marn Davies, koji su napisali Ritchie-ev poslednji film, akcionu komediju ’The Gentlemen’. Prateći američkog emigranta koji pokušava da rasproda njegovo visoko profitabilno carstvo marihuane u Londonu, ’The Gentlemen’ ima zamršenu mrežu spletki, šema, podmićivanja i ucena po kojima je Ritchie postao poznat, a verovatno će razbacati zaplet ’Five Eyes’.

Imajući šarmiranu publiku gangsterskim hitovima ’Lock, Stock i Two Smoking Barrels’ i ’Snatch’, kao i zbunjujući ih kriminalnim trilerom ’Revolver’ iz 2005. godine, biće zanimlјivo videti šta Statham i Ritchie mogu da donesu špijunskom žanru sa ’Five Eyes’.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...