•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jared Leto postaje Hugh Hefner

Jared Leto glumiće Hugha Hefnera u biografskom filmu reditelja Bretta Ratnera. Oskarovac će preuzeti ulogu mogula Playboya nakon što je rekao reditelju kako bi ga želeo da razume.

"Jared je stari prijatelj.", rekao je Ratner. "Kada je čuo da sam dobio prava na Hefovu priču, rekao mi je da ga želi glumiti jer ga želi razumeti. I stvarno smatram da on to može napraviti. On je jedan od velikih glumaca današnjice."

Postojale su nade da će Leto imati priliku da upozna Hefnera ali taj se susret ipak nije uspeo dogovoriti jer je Hefner preminuo krajem septembra. "Ima dosta Hefovih snimaka svuda tako da će Jared imati priliku da dobije sve informacije koje su mu potrebne.", rekao je Ratner.

Film koji će se baviti njegovim poslovnim carstvom i njegovim stvaranjem, a reditelj se nada da će imati priliku da oživi i Hefnerov talk show s kraja 60-ih Playboy After Dark.

Nije poznato kada bi taj film trebao da krene s produkcijom.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila