•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

JUAN MEKGREGOR U FILMOVIMA "ZOI" I "MILES AHEAD" OD SUBOTE NA MOJ OFF

Raznoliki filmski žanrovi - od komedija, biografskih priča do naučno-fantastičnih, ovaj put iz Amerike i sa Kube, obeležiće nedelju pred nama u Online bioskopu MOJ OFF, a zvezda virtuelne "sale" koja neometano radi 24h biće popularni škotski glumac Juan Mekgregor (Ewan McGregor).

Kućni bioskop, koji u okolnostima pandemije korona virusa neprekidno prikazuje najaktuelnija autorska ostvarenja, s namerom da i u predstojećim boljim vremenima nastavi sa obogaćivanjem repertoara, od subote 25. jula donosi pred ljubitelje filma nekoliko novih naslova, od kojih jedan besplatan i jedan namenjen mlađoj publici.

Uskoro ćete geldati: Američki film "Zoi" reditelja Drejka Doremusa, špansko-kubansko ostvarenje " Juli" o tamnoputom baletanu Karlosu Akosti, biografski film "Miles Ahead" o jazz muzičaru Majlsu Dejvisu (BESPLATNO), kao i porodičnu komediju "Leto za velike stvari" prikazanu na 12. KIDS FEST-u.

Film "Zoi" je priču o devojci koja, zajedno sa kolegom Kolom radi u istraživačkom centru na projektima kompatibilnosti ljudi i androida. Njihov projekat ima za cilj da stvori android tj. sintetičko biće koje bi imalo sve osobine čoveka, osvrćući se posebno na njegove ljudske emocije. Uprkos inženjerskom pristupu i sintetički stvorenom androidu, Zoi i Kol se zaljubljuju jedno u drugo i time dovode u pitanje značaj celog projekta.
Neobična tema realizovana je pod rediteljskom palicom Drejka Doremusa, poznatog po filmu ‚‚Like crazy’’, a glavne uloge pripale su Juanu Mekgregoru i francuskoj glumici Lei Sedu ( Léa Seydoux).

Istinita priča "Juli" o poznatoj tamnoputoj baletskoj zvezdi Karlosu Akosti (Carlos Acosta), čija je karijera obeležena fascinantnim svetskim uspehom, naći će se od subote 25. jula, na adresi bioskopa mojoff.net.
Rediteljke Isiar Boljain (Icíar Bollaín) snimila je dramu na temeljima autobiografije baletskog igrača Karlosa Akoste opisujući trnovit put od nestašnog dečaka do uspešne zvezde koja je, na nagovor svoga oca, umesto sna o fudbalskom terenu ostvarila san o baletskoj sceni. Karlos odnosno Juli (ratnik) kako ga je zvao otac, postao je prvi tamnoputi igrač koji je dobio ulogu Romea na londonskom Kraljevskom baletu.

"Nisam birao svoju karijeru i oduzeta mi je sloboda u odlučivanju šta ću da uradim sa svojim životom. Otac me je gurnuo u ovo bez mog pristanka, ali sada sam mu zahvalan. Zaista sam srećan i ne mogu to da zaboravim," rekao je Akosta u jednom od intervjua.

Mladog Karlosa Akostu tumači desetogodišnjak, glumac Edlison (Edlison Manuel Olbera Núñez), a u filmu se pojavljuje i sama zvezda baleta, Karlos Akosta. Film je kod nas premijerno prikazan na FEST-u 2019. godine.

Još jedna istinita priča naći će se u bioskopu MOJ OFF, biografska drama "Miles Ahead" sa Juanom Mekgregorom i Donom Čildom (Don Cheadle) u naslovnim ulogama, koji je prikazan na festivalu u Berlinu 2016. godine. Film o jazz legendi Milesu Dejvisu koji u jeku svoje legendarne karijere nestaje iz očiju javnosti moći će BESPLATNO da se pogleda na platformi bioskopa, od subote 25. jula.

Podeli:



Preporucujemo