•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao prvi trejler za film „Južni vetar 2 – Ubrzanje“

Autorska ekipa filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ odlučila je da prikaže publici prvi zvanični trejler za ovaj film.

Ovaj film je nastavak blokbastera koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti u Srbiji i šire!

U prvom trejleru za „Ubrzanje“ vidimo produkcijski do sada neviđenje scene, ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra.

Pored već dobro poznate glumačke ekipe predvođene Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem i Aleksandrom Berčekom, u „Ubrzanju“ nas čeka i povratak Luke Grbića koji tumači lik brata Petra Maraša, baš kao i mlade britanske zvezde Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

„Film Južni vetar 2 – Ubrzanje“ sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i vrlo nepritupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a velika premijera se očekuje na jesen ove godine.

Podsetimo, Anđela Jovanović snimila je svoju prvu pesmu, koja je ujedno i jedna od numera za film “Južni vetar 2”.

Iako je završila srednju muzičku školu, glumica je ipak otišla stopama svojih roditelja Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića. Anđela je publici poznata po serijama Moj rođak sa sela, “Vojna Akademija”, “Urgentni centar”, “Švindleri”, a sada je pokazala da je nadarena i za muziku.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...