•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

It's Kind of a Funny Story (2010)

Romantična komedija iz 2010. godine čiju režiju i scenario podpisuje Anna Boden.

Nedeljno jutro u Bruklinu, pet sati ujutru. Kreg Gilner biciklom odlazi do ulaza u kliniku za mentalno zdravlje; ovaj šesnaestogodišnjak je pod stresom zbog zahtevnog tinejdžerskog života. Pre nego što su se mlađa sestra i majka probudile, Kreg odlazi u bolnicu „Argenon“ na psihijatrijski pregled. Deo za omladinu privremeno je zatvoren, pa shvata da je primoran da bude u bolničkoj sobi s odraslima.
Jedan od pacijenata, Bobi, uskoro postaje Kregov mentor i štićenik. Krega uskoro privlači još jedna šesnaestogodišnjakinja, osećajna Noel, koja će mu pomoći da zaboravi svoju dugogodišnju neuzvraćenu ljubav Niju. Kad mu psihijatar za odrasle, dr Iden Minerva, naloži da ostane najmanje pet dana u bolnici, Kregovu istrajnost održava prijateljstvo i iznutra i spolja, dok uči više o životu, ljubavi i stresu tokom odrastanja.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Anna Boden, Ryan Fleck
Scenario:Anna Boden
Uloge:Keir Gilchrist, Dana DeVestern, Zach Galifianakis
Uzrast:PG-13
Studio: Focus Features
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/itskindofafunnystory
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...