•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ispunio očekivanja - Zarada nastavka Avatara premašila dve milijarde dolara

“Avatar 2: Put vode” uspešno puni bioskope u Severnoj Americi i već je ušao u uski krug filmova koji su u svetu premašili zaradu od dve milijarde dolara, preliminarni su podaci specijalizovane kompanije Exhibitor Relations, objavljeni u nedelju.

Sa 19,7 miliona dolara prihoda tokom ovog vikenda (od petka do nedelje) u SAD i Kanadi, u poređenju sa 31 milionom, koliko je zaradio prošlog vikenda, film Džejmsa Kamerona dominira na letvici nauspešnijih već šestu nedelju za redom.

Film je u Severnoj Americi zaradio skoro 598 miliona dolara, a u ostatku sveta 1,43 milijarde, premašivši simboličnu granicu od dve milijarde dolara.

U istoriji filma, dosad je takvu zaradu ostvarilo samo šest filmova, među kojima su tri filmska ostvarenja ovog uspešnog kanadskog reditelja („Avatar“, „Avatar 2“ i „Titanik“).

Dugo iščekivani nastavak naučno-fantastičnog blokbastera iz 2009. smešten je više od decenije nakon događaja iz prvog filma i odvija se pod vodom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu