•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Into the Sun (2005)

Bivši agent CIA-e koga je podučavao član Jakuze odabran je kako bi pronašao krivca za ubistvo tokijskog guvernera.

Kada guvernera Tokyja ubiju tokom izborne kampanje, bivši agent CIA-e Travis Hunter (Steven Seagal) mora pronaći krivca. U tome mu mora pomoći agent FBI-a Sean (Matthew Davis) koji je još novajlija. Travis ima sjajne veze s podzemljem jer je odrastao u Japanu, a ujedno je i stručnjak za borilačke veštine i mačeve. Travis je jako dobar u tome zato što ga je podučavao bivši član Jakuze. U istrazi Travis otkrije da se vodi rat među starim tradicionalistima Jakuze i novom generacijom koju predvodi poremećeni Kuroda (Takao Osawa). Kada jedan od Kurodinih ljudi ubije Travisovu zaručnicu Nayako (Kanako Yamaguchi) na brutalan i kukavički način, ovaj slučaj istrage ubistva postaje lične prirode i on kreće u osvetu.

Steven Seagal će u ovom filmu podeliti lekcije i u Japanu i ne piše se dobro bilo kome ko mu stane na put.

Žanr:akcija, avantura, triler
Godina:2005
Reziser:mink
Scenario: Steven Seagal
Uloge:Steven Seagal, Takao Osawa, Juliette Marquis
Uzrast:R
Studio: Aries
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu