•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Interview (2007)

Interviju je rimejk istoimenog holandskog filma iz 2003. godine koga je režirao Theo van Gogh. U američkoj verziji, glavne uloge tumače Steve Buscemi, Sienna Miller, Michael Buscemi.
Van Gog je isprva imao nameru da sam snimi kratku englesku verziju ovog filma, ali se Bušemi pojavio posle ubistva reditelja krajem 2004. godine. Priča govori o Pjeru Pedersu, nepokolebljivom dopisniku, koji je gnevan zbog odluke urednika da uradi tabloidsku priču o, naizgled, bljutavoj glumici i boginji paparaca, plavuši Katji.

Pjerovo ogorčenje se udvostruči kada stigne vest o skandalu u Beloj kući. Umesto da izveštava sa tog događaja, Peders mora da ode u fensi restoran na Menhetnu i intervjuiše Katju – nekoga kog zaista prezire. Razgovor jedan-na-jedan se pretvara u veći užas nego što su mogli da predvide, ali čudnim obrtom sudbine, Pjer biva povređen i Katja ga odvodi u svoj stan. Kada se tamo nađu, uz velike količine alkohola i kokaina, dolazi do manjeg nasilja, a njih dvoje počinju da igraju jedno nasuprot drugog – pokušavajući, ne tako skriveno, da nadmaše jedno drugog, sve dok mračne tajne i davno skrivene rane ne izbiju na površinu.

Žanr:drama
Godina:2007
Reziser:Steve Buscemi
Scenario:Steve Buscemi
Uloge:Steve Buscemi, Sienna Miller, Michael Buscemi
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Cinemavault
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:184 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu