•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Inspektor Benks (DCI Banks): Nova britanska kriminalistička serija na Pickbox NOW

Inspektor Benks (DCI Banks) nova je britanska kriminalistička serija na Pickbox NOW, a svih pet sezona biće dostupno od 18. septembra. Žanrovski opisana kao kriminalistička drama s elementima misterije, ova britanska serija se zasniva na popularnim romanima kanadskog autora Pitera Robinsona.

U glavnoj ulozi je Stiven Tompkinson kao nepokolebljiv i tvrdoglav Alan Benks, glavni inspektor koji se bavi rešavanjem suludih i uznemirujućih zločina. U tome mu pomažu njegove koleginice Eni Kabot (Andrea Lov) i Helen Morton (Karolin Kac).

O ČEMU JE REČ?

Serija se zasniva na četiri dela romana Pitera Robinsona, a svaka priča donosi novu kompleksnu radnju.

U prvoj sezoni, koja se zasniva na romanu Aftermath,glavni inspektor Benks započinje šokantnu istragu kako bi uhvatio brutalnog serijskog ubicu mladih žena.

U drugoj sezoni, koja se zasniva na priči Playing with Fire, dva tela su pronađena posle požara na brodu. Benks i njegova koleginica Kabotova na tragu su piromanu koji je ubio dve osobe.

Friend of the Devil bavi se pričom o mladom studentu koji je napadnut usred grada, a u drugom delu Jorkšira ženi je prerezano grlo. Ta dva naoko različita ubistva imaju zabrinjavajuće sličnosti.

Cold is the Grave bavi se slučajem koji je zastrašujuće blizu Benksa i njegovog miljea. Naime, Benksov šef, nadzornik Gari Ridel, traži Benksu da mu pronađe njegovu nestalu ćerku tinejdžerku.

NEOBIČNE I DOBRO KONSTRUISANE PRIČE

Ove priče pravo su blago – odvešće vas u svet inteligentnog detektivskog istraživanja uznemirujućih zločina, otkrivajući malo-pomalo, a neverovatni obrti neće vas ostaviti ravnodušnima. Osim neobičnih i dobro konstruisanih priča, kritičari hvale i glumu glavnih glumaca, Stivena Tompkinsona i Andree Lov.

Svih pet sezona britanske kriminalističke serije Inspektor Benks gledajte odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...