•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

In the Valley of Elah (2007)

Haggisova Dolina Nestalih vuče inspiraciju iz istinitih događaja i istraživa teme kao što su rat u Iraku, mučenje ratnih zarobljenika i uticaj post-traumatskog stresa. Tommy Lee Jones je nominovan za Oscara u kategoriji najbolji glumac za ulogu u ovom filmu.

Hank Deerfield (Tommy Lee Jones), bivši vojnik, dobija poziv iz vojne baze u kome mu javljaju da je njegov sin, Mike, u Americi ali da se nije javio na dužnost. Zabrinuti Hank odlazi do baze Rudd kako bi im ponudio pomoć i svoje iskustvo vojnog istražitelja.

Frustriran lošim učinkom vojne i civilne policije Hank odluči sam da istraži Mikeov nestanak. Uskoro se otkriva zapaljeno telo koje Hank uspe identifikovati kao telo svog sina. Istraga sad kreće u potpuno novom smeru pa se Hanku pridruži mlada detektivka Emily Sanders (Charlize Theron).

Zanimljiva priča koja će vas zadržati od početka do kraja uz ekran.

Žanr:krimi, drama, misterija
Godina:2007
Reziser:Paul Haggis
Scenario:Paul Haggis, Mark Boal
Uloge:Tommy Lee Jones, Charlize Theron, Jonathan Tucker
Uzrast:R
Award:4 osvojene
Studio:Warner Independent Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:121 minut
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu