•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hoće li pripojeni Lionsgate i Summit nastaviti sa „Twilight“ franšizom?

Cela priča je krenula krajem novembra, a sada je i zvanično potvrđena informacija da je Lions Gate Entertainment zvanično kupio Summit Entertainment za 712,5 miliona USD. Ovo „pripajanje“ kompanija može da rezultira time da se ostvari najveća moć u Holivudu. Da bi se to desilo, neophodno je imati zvučne naslove među budućim filmovima, a jedan od najvećih iz Summit-a, „Twilight“, će se završiti tokom ove godine, ili ne?

Dok je „Twilight“ saga završena, sudeći po knjizi, čuvena spisateljica Stephanie Meyer je napisala roman pod nazivom „Midnight Sun“, koji govori o događajima iz prve „Twilight“ knjige iz perspektive Edward-a, koga igra Robert Pattinson. Meyer-ova je napisala 12 poglavlja ove nove knjige, ali je prestala sa pisanjem kada je nacrt za tu knjigu iznenada dospeo na internet.

Očigledno je da još uvek ništa nije zvanično, ali da li će Lionsgate/Summit nastaviti sa Twilight franšizom još uvek nije sigurno, iako bi to verovatno bila njihova najbolja opcija.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu