•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horror Night u bioskopu Vilin Grad

U četvrtak, 27. juna, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Horror Night, tematsko veče pre svega namenjeno ljubiteljima horor filmova.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Anabel 3: povratak kući“. Početak projekcije je u 20 časova. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

PAŽNJA: U saradnji sa DreamLand-om, imaćete priliku i da upoznate Anabel u bioskopu Vilin Grad...ukoliko se usudite.

Za gledaoce filma, Rockstar Srbija je obezbedio limenku hladnog energetskog pića!

Facebook: Rockstarsrbija
Instagram: Rockstarsrbija

O filmu:

Demonolozi Ed i Lorraine odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je da je zaštite stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Judy i njene prijatelje.


Rezervišite ulaznice => Anabel 3: povratak kući - Horror Night u bioskopu Vilin Grad

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu