•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horror Night u bioskopu Vilin Grad

U četvrtak, 11. aprila, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Horror Night, tematsko veče pre svega namenjeno ljubiteljima horor filmova.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Groblje kućnih ljubimaca“, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti i energetsko piće Booster.

Početak projekcije je u 20 časova. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

O filmu:

Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, film GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male dece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomnoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.


Rezervišite ulaznice => Groblje kućnih ljubimaca: Horror Night u bioskopu Vilin Grad

Podeli:



Preporucujemo