•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horizon line (2020) - uskoro

Autor filmova ULICA KLOVERFILD BROJ 10 i OPASNOST IZ DUBINE, donosi film #IzgubljeniNaHorizontu o preživljavanju dvoje bivših ljubavnika, Sare i Džeksona koji otkrivaju novu vrstu straha u Cesna avionu.

Ovo je trebalo da bude samo rutinski 99-minutni let do ostrva na kom se njihovi prijatelji venčavaju. Međutim, samo nekoliko minuta nakon poletanja, njihov pilot doživljava srčani udar. Ne znaju gde se nalaze, ne znaju da upravljaju avionom, niti da slete. Ispred njih se nalaze samo beskonačni okean i nebo, a očekuje ih i strašna oluja. Sara i Džekson imaju samo jednu opciju - nema povratka.

Glumci: Allison Williams, Alexander Dreymon, Keith David
Režiser: Mikael Marcimain

Podeli:



Preporucujemo