•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Honeymood (2020) - uskoro

Mlada i mladoženja stižu u luksuzni hotelski apartman prve bračne noći. Kada mlada, Elenor (Avigajl Harari), otkrije da je njen novi muž, Noam (Ran Danker), dobio prsten kao svadbeni poklon od svoje bivše devojke, između njih dvoje dođe do velike svađe. Elenor insistira da novopečeni mladenci napuste hotel i krenu u ekspediciju da vrate prsten. Njihova jednostavna misija se ubrzo pretvara u celonoćnu odiseju na ulicama Jerusalima. Tokom jedne noći, njih dvoje su primorani da se suoče sa bivšim ljubavnicima, potisnutim sumnjama i životima koje su izabrali da ostave iza sebe.

Uloge: Avigail Harari, Ran Danker, Dan Amroussi
Režija: Talya Lavie

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...