•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Home Alone (1990)

Kada Kevinova mnogobrojna porodica u potpunoj zbrci odjuri na aerodrom odakle leti za Pariz, gde će provesti tri dana za vreme božićnih praznika, niko i ni ne sluti kako su ostavili zaspalog dečaka. Majka primeti da nema Kevina tek u avionu nasred Atlantskog oceana, a sva njena nastojanja da se vrati u Chicago ne daju velike rezultate. Za to vreme Kevin uživa u svojoj nenadanoj slobodi, nema školskih obaveza i niko vas ne gnjavi - ni roditelji, ni dosadna braća i sestre, niko... osim provalnika. Harry i Marvu očekuju lak posao u kući koju čuva samo, po njihovoj proceni, bespomoćni dečak. Ali njihova procena se pokaže pogešnom.

Jedan od najunosnijih filmova svih vremena, "Sam u kući" je božićna komedija kakva se ne zadovoljava korišćenjem brojnih klišeja i prazničnim sjajem, već stvara originalnu i zabavnu priču koja će publiku nasmejati, ali i naterati na razmišljanje o važnosti porodičnog zajedništva.

Scenario za film je napisao poznati John Hughes, a režirao Chris Columbus. Ali, iako su svi uključeni u projekat napravili odličan posao, glavna zvezda filma nesumnjivo je sjajni Macaulay Culkin, koji možda nikada i nije nadrastao status čuda od deteta, ali koji svojim šarenim repertoarom gegova, smicalica i šala pokazuje da je to čudo od deteta bilo itekako veliko.

Žanr:komedija, porodični
Godina:1990
Reziser:Chris Columbus
Scenario:John Hughes
Uloge:Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
Uzrast:PG
Award:Nominovan za 2 Oscara, 10 nagrada i 4 nominacija
Box office:285.7M USD
Studio:Hughes Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/HomeAloneMovie?fref=ts
Jezik:Engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....