•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Holland, Garfield i Maguire bi se mogli zajedno pojaviti u trećem nastavku Spider-Mana

Nakon što je objavljeno da će Alfred Molina reprizirati ulogu Otta Octaviusa u trećem delu Spider-Mana stižu najave da će još nekoliko važnih i poznatih lica ponovo zakoračiti na set ovog filma.

Prema pisanju Collidera, Andrew Garfield bi trebao ponovo da tumači lik Petera Parkera/Spider-Mana, kojeg je igrao u dva nastavka ovog ostvarenja.

Osim toga, u planu je i dovođenje Tobeyja Maguirea. Kako piše Screenrant, pregovori su u toku. Ipak, vredi naglasiti da nekoliko izvora tvrdi kako je ovo završena stvar.

Njima bi se trebale pridružiti i Kirsten Dunst kao MJ i Emma Stone kao Gwen Stacy. Uz to, već je poznato da će se Jamie Foxx vratiti kao Electro.

Kako će izgledati koncept filma? Očekuje se da će treći nastavak filma o čoveku pauku prikazati niz paralelnih univerzuma s malim, ali značajnim razlikama. U jednom je Maguire, u drugom Tom Holland, u trećem Garfield...

Film u bioskope treba stići 17. decembra 2021. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...