•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Holivudski glumac Dennis Quaid oženio svoju 39 godina mlađu studenticu

Holivudski glumac Dennis Quaid oženio se četvrti put i to za svoju 39 godina mlađu studenticu Lauru Savoie.

U njenom društvu šezdesetšestogodišnji glumac prvi je put viđen prošle godine, a par se nedugo nakon toga zaručio. U 2020. godini venčanje im, čini se, nije sprečila ni pandemija koronavirusa, piše magazin People.

Glumac poznat po ulogama u filmovima "Zamka za roditelje" i "Početnik" venčao se sa svojom mlađom izabranicom još početkom juna na intimnoj ceremoniji, bez prisustva porodice i prijatelja.

Venčanje u Santa Barbari desilo se spontano, otkrio je izvor blizak paru za magazin People. Velika svadba bila je planirana da se desi na Havajima, ali zdravstvena situacija u svetu naterala je ovaj par na skromniju ceremoniju.

Dennis Quaid iza sebe ima već tri propala braka. S glumicom Pamelom Jayne Soles bio je u braku od 1978. do 1983. godine, s Meg Rayan od 1991. do 2001, a sudbonosno "da" izgovorio je i Kimberly Buffington. Par se venčao 2004. godine. Zajedno imaju blizance Zoe i Thomasa.

Podeli:



Preporucujemo