•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Holivudska zvezda snima u Beogradu

Holivudski superstar Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gde odseda u jednom prestoničkom hotelu. Glumac je u Beograd stigao bez velike pompe i obezbeđenja, u pratnji kćerke.

Krejg boravi u Srbiji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa” (Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

Nakon scena koje će snimiti u Srbiji, glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson koji je jednom već boravio u Beogradu kada je snimao film "Brothers Bloom" u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga.

Još uvek aktuelni Džejms Bond u "Nož u leđa 2" vraća se u ulogu ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Kejt Hadson, Itan Hok, Edvard Norton, Lesli Odom Džunior i Dejv Batista.

Detalji zapleta još uvek nisu poznati, i ne zna se koje će uloge tumačiti ostali glumci. Jedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih. Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je reč o projektima koje prihvata.

Ekipa je pre toga snimala u Grčkoj, a fotografije sa seta pokazuju Batistu prekrivenog tetovažama, elegantne Hoka i Hadson na jahti i Krejga u lanenom odelu, roze košulji i sa maramom oko vrata.

Da li će samo Krejg snimati u Srbiji ili će prestonica ugostiti još neku od ovih holivudskih zvezda, još uvek nije poznato. Film bi trebalo da u bioskope stigne 2022. godine.

Podeli:



Preporucujemo