•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

High-Ballin' (1978)

“High-Ballin” je kanadski film o vozačima kamiona koji je imao premijeru 1978. godine, reditelja Peter-a Carter-a. Film “High-Ballin’” je sniman u Milton-u, Ontario, Kanada.

Jerry Reed igra momka čiji je nadimak "Iron Duke" i on je samostalni kamiondžija koji se suprotstavlja lokalnom kamiondžijskom bosu, King-u Carroll-u, koji pokušava da izbaci iz posla nezavisne vozače kamiona. Duke-ov prijatelj Rane, koga igra Peter Fonda, dolazi u posetu svom prijatelju i ostalje da mu pomogne. Radnja filma podseća na moderni vestern film, a dobri i loši momci se veoma lako prepoznaju.

Dakle, Jerry Reed i Peter Fonda koji su dobrodušne kamiondžije koje rade sa veliku kompaniju. Iz gore pomenutih razloga, oni se udružuju sa jednom devojkom (Helen Shaver) koja je takođe kamiondžija. Ona vozi jako dobro, što nije svojstveno jednoj dami i pomoćiće dvojici drugova da ostvare svoj plan i zaštite nezavisne kamiondžije od misteriozne sile koju predstavljaju otimičari ubice.

Sigurno je da je postojala velika borba između velikih kamiondžijskih kompanija i nezavisnih vozača tokom 1970-tih godina i ovaj film govori upravo o tome. Može se videti i “ubistvena” vožnja, različita vozila u plamenu, tuča u baru, ali i mnoge druge akcione scene.

Ovo je odličan film koji morate pogledati.

Žanr:akcija, drama
Godina:1978
Reziser:Peter Carter
Scenario:Paul F. Edwards, Richard Robinson
Uloge:Peter Fonda, Jerry Reed,Helen Shaver
Uzrast:PG
Studio:American International Pictures (AIP)
Zemlja:Canada
Jezik:engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...