•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Haywire (2011)

“Haywire” je akcioni film čija radnja počinje na večeri u Nju Jorku, kada žena po imenu Mallory Kane (Gina Carano) vidi čoveka koji vozi i opsuje. Taj čovek je Aaron, čini se da su stari poznanici, i on joj naređuje da uđe u njegova kola. Ona odbija, dolazi do svađe u koju se umeša i Scott (Michael Angarano), koji joj pomaže da Aaronu polomi ruku, ostavi ga u nesvesti i da pobegne.

Mallory priznaje Scott –u da su i ona i Aaron članovi privatne firme koja je povezana sa američkom vladom. Nedelju dana pre toga, Mallory-n bivši momak i direktor te firme Kenneth (Ewan McGregor), su angažovani od strane vladinog agenta Coblenz-a (Michael Douglas) i njegovog saradnika Rodrigo-a (Antonio Banderas) da spasu čoveka po imenu Jiang (Anthony Brandon Wong), koji je držan kao talac u Barseloni. Mallory i njen tim su uspeli u tome i Jiang-a su predali Rodrigo-u.

Ubrzo nakon toga, Mallory je imala susret sa Kenneth-om koji joj nudi misiju koja se čini kao akcija od samo dva dana. Međutim, Mallory shvata da je sve to bilo namešteno, vraća se u hotel i biva napadnuta i brani se tako što ubija čoveka po imenu Paul. Dešava se i to da je specijalci hapse, ona beži, tako da uspeva da stigne na večeru gde sreće Scott-a.

Mallory čeka još jako puno susreta, istrage, opasnosti i borbi sa neprijateljima. Ovo je film koji nam prikazuje glavnu glumicu u akciji i konstantnoj trci, obračunava se i nadmeće sa mnogim muškim likovima. Čak dolazi i do momenta kada ubica koji je poslat da je ubije priznaje da nikada pre nije ubio ženu. Na ovu tvrdnju dobija odgovor da ne treba da misli o njoj kao o ženi. Gina Carano liči na mašinu za borilačke veštine, ona kao da prepoznaje opasnost na osnovu svog instinkta.

Radnja filma se dešava u mnogim gradovima, tu su: Nju Jork, Barselona, Dablin i Vašington. Radnja je sačinjena iz odličnih delova, a sve to doprinosi da je opšti utisak o ovom ostvarenju zaista odličan.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:akcija, triler
Godina:2011
Reziser:Steven Soderbergh
Scenario:Lem Dobbs
Uloge:Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender
Uzrast:R
Box office:9
Studio:Irish Film Board
Zemlja:United States
Website:haywiremovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...