•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harvey Weinstein doživotno izbačen iz Televizijske akademije

Producent Harvey Weinstein izbačen je iz još jedne holivudske organizacije. Odbor Televizijske akademije koju čini 22.000 članova iz TV industrije u ponedeljak je odlučio da Weinstein bude trajno izbačen iz organizacije.

Potez je usledio nakon niza optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje.

"Televizijska akademija je nakon saslušanja glasala za izbacivanje Harveyja Weinsteina. Podržavamo one koji govore protiv uznemiravanja i stojimo iz onih koji su bili žrtve", saopšteno je iz Akademije.

Više od 60 žena je optužilo Weinsteina za seksualno uznemiravanje, zlostavljanje i silovanje. Njegova potparolka je ponovo demantovala navode o seksualnim odnosima bez pristanka, a Weinstein se izvinio kolegama zbog svog ponašanja u prošlosti.

Weinsteinove emisije kao što su "Project Runway" i "Project Greenlight" 17 puta su bile nominovane za Emmy, u čijoj organizaciji učestvuje u Televizijska akademija.

Weinstein je ranije izbačen iz organizacije Academy of Motion Picture Arts and Sciences i BAFTA-e.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...