•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hari Poter stiže u domove na novoj zabavnoj platformi

Književnica JK Rouling je najavila pokretanje novog internet projekta za sve zaljubljenike u Harija Potera koji donosi čarobne poslastice za svu decu i roditelje sveta kako bi bili okupirani tokom zatvaranja u svoje domove.

Ove nedelje je autorica predstavila “Harry Potter at Home”, hub koji će sadržavti mnoštvo iznenađenja i zabavnih aktivnosti.

Na svom je Twitter profilu podelila kako će 'roditeljima, nastavnicima i stareteljima koji rade kako bi decu zabavili i zainteresovali dok smo u karantenu možda trebati malo čarolije', te kako ju veseli pokretanje projekta harrypotterathome.com.

Prema opisu web stranice, sadržavaće posebne priloge iz Bloomsburyja i Scholastika, sjajne čarobne videozapise (naučite svoje mališane (ili sebe) kako nacrtati Nifflera!), zabavne članke, kvizove, zagonetke i još mnogo toga. Preduslov za uživanje u svemu ovome nije poznavanje lika i dela slavnog čarobnjaka. Svakako, jednako će zanimljivo biti onima koji su knjige i filmove tek otkrili, kao i onima koji su zagriženi fanovi otkako su ugledali svetlo dana.

Dodala je i kako je Hogvarts već dugo omiljeno mesto za beg od stvarnosti i starima i mladima, te kako nas sve tokom ovih neobičnih vremena u kojima se nalazimo, žele dočekati natrag u Hogvartsu, prijateljskom utočištu za vas i vašu porodicu.

Ako se do sada nikada niste prijavili na Pottermore račun, da biste učestvovali u svim sadržajima moraćete to učiniti. Ovde će vas čekati vesti tima Wizarding World, kvizovi i J.K. Rouling arhiva u kojoj možete istraživati nastajanje ovog čarobnog sveta kroz radove autorice.

A ako vam zvuči privlačno, vreme možete provesti i tako što ćete se udobno voziti kroz dvorac Hogvarts iz udobnosti vlastitog kauča.

Hari Poter i zabranjeno putovanje je nezaobilazna atrakcija unutar dvorca Hogvarts u Universal Studios u Americi, a videozapis sa stranice UndercoverTourist.com vodi vas kroz celokupno iskustvo - čak i čekanje u redu što nam, moramo priznati, ovih dana takođe deluje nekako šarmantno.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...