•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO radi na četvrtoj sezoni serije 'True Detective'

Dobre vesti za fanove franšize “True Detective”. Glavni direktor HBO-a i HBO Max-a, Kejsi Blojs, potvrdio je da se sa novim piscima razvija četvrta sezona antologijske kriminalističke serije koja je osvojila Emmy u nadi da će pronaći pravi ton u novoj priči.

Nik Picolato stvorio je “True Detective” na HBO-u i nadgledao je prve tri sezone. Iako je debitantski nastup franšize 2014. godine sa Metjuom Mekonahijem i Vudijem Herelsonom ostvario ogroman uspeh, pozitivna kritika je izostala u drugoj sezoni, dok je treća, u kojoj je glumio Maheršala Ali donekle vratila slavu.

“Možemo slobodno reći da radimo sa nekoliko pisaca kako bismo pronašli pravi ton. To je definitivno područje koje bi moglo biti vrlo zanimljivo i mislim da bi bilo interesantno sa novim likom. Kvalitet je ono što će nas voditi, pa ako završimo sa skriptama za koje ne budemo osećali da su reprezentativne ili nisu dovoljno kvalitetne, nećemo preduzimati nešto samo da bismo to uradili”, rekao je Blojs.

Picolato je još 2019. govorio kako postoje dvije ideje za četvrtu sezonu da bi na kraju napustio HBO i prešao na mrežu FX sa novim projektom koji ga je trebao ponovo spojiti sa Mekonahijem.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...