•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gypsy Magic (1997)

Romantična priča o siromašnoj ciganskoj porodici, koja se bori za opstanak lutajući po periferiji Skoplja.

Njihova priča odslikava sudbinu odbačenih i zaboravljenih uličlnih heroja, koji se u vestima pojavljuju samo u slučaju pljačke ili ubistva.

Oni sanjaju velike snove, koji se ponekad čine smešnim, ali koji daju smisao njihovim životima i šansu da pobegnu iz surove stvarnosti.

U centru pažnje je čergar i sitni pevarat Taip. Kada mu majka umre, Taip uzima državni novac za sahranu, ali potom majka iznenada oživljava. Nevolje koje nastaju, omogućavaju Taipu da upozna devojku svog života, ali put do prave ljubavi nije ni malo lak…

Žanr:komedija, drama
Godina:1997
Reziser:Stole Popov
Scenario:Vladimir Blaževski
Uloge: Bekir Adnan, Ali Ahmed, Petre Arsovski
Award:1 nagrada i dve nominacije
Studio: Vardar Film, Triangl Film
Zemlja:Macedonia
Jezik:makedonski
Trajanje:126 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu