•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Guy Ritchie i Lionel Wigram angažovani za “The Man From U.N.C.L.E.”

Warner Bros će potpisati ugovor sa Guy Ritchi-jem i njegovim novim partnerom Lionel Wigram-om, koji će se pridružiti timu koji priprema film “The Man From U.N.C.L.E.”. Prvobitni reditelj Steven Soderbergh je napustio projekat zbog problema sa budžetom i kastingom, kada se George Clooney povukao. Film je zasnovan na televizijskom šou, a scenario je napisao Scott Z. Burns. Ritchie i Wigram nastavljaju saradnju nakon serijala filmova o Šerloku Holmsu. Planirano je da Ritchi režira ovaj film.

Ovo će biti prvi projekat za ovaj novi dvojac britanskog reditelja i producenta, koji su 16. decembra predstavili film “Sherlock Holmes: Game Of Shadows”.

Što se tiče Soderberg-a, on će najverovatnije režirati film “The Bitter Pill”, triler koji će biti predstavljen od strane produkcijske kuće Summit sledeće godine, nakon što potpiše ugovor za rad na trileru rađenom po Burns-ovom scenariju.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...