•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gosti iz Italije dolaze na premijeru filma ČOVEK KOJI JE KUPIO MESEC

Povodom premijere italijanske komedije Čovek koji je kupio Mesec (L'uomo che comprò la luna), u Beograd ove nedelje stižu reditelj filma Paolo Zucca i glavni glumac Jacopo Cullin. Premijera filma će se održati u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u četvrtak, 21. novembra u 20h, a publici će se nakon filma pokloniti Paolo, Jacopo i naš glumac Lazar Ristovski, kojem je poverena jedna od glavnih uloga u filmu.

Komedija Čovek koji je kupio Mesec je najgledanija domaća komedija u italijanskim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka je napisao i scenario za svoj film. Radnja filma smeštena je u njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara (Lazar Ristovski), koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti mesec. A, zna se da Sardinjani uvek održe svoje obećanje.

Ovaj film u pratnji glumca i reditelja obišao je mnoge zemlje širom sveta, a publika ga je rado prihvatila i sada konačno stiže I u naše bioskope. Na repertoaru bioskopa širom Srbije naći će se od 21. novembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...