•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gosca Festivala italijansko-srpskog filma Tamara Aleksic, zatvaranje u sredu 22.09. svetskom permijerom

Gošća Festivala italijansko-srpskog filma bila je glumica Tamara Aleksić koja je jedina srpska glumica koja je tumačila ulogu u poslednjem filmu Gorana Paskaljevića, “Uprkos magli”, snimljenom u Italiji, a koji je bio rezultat anagažovanja prethodnih izdanja Festivala italijansko-srpskog filma, čiji je direktor Gabrijela Karluči.

Festival italijansko-srpskog filma održava se u Jugoslovenskoj kinoteci, počeo je 18. septembra a zatvara se 22. septembra u 20.30 filmom “EDDIE & SUNNY” (2021), u produkciji Andree Iervolina, koji će svetsku premijeru imati upravo na zatvaranju Festivala. Tada će biti proglašen i pobednik prvog konkursa za kratke filmove, na osnovu ocene žirija i publike. Nagrađeni autor dobiće priliku da sledeći kratki film snima sa profesionalnom ekipom saradnika.

Festival italijansko-srpskog filma organizuje kulturno udruženje Excellence International u saradnji sa Ambasadom Italije u Beogradu, Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu, Jugoslovenskom kinotekom i italijanskim Eksperimentalnim centrom za kinematografiju, pod pokroviteljstvom italijanskog Ministarstva kulture i Instituta Luce Cinecitta a održava se u skladu sa važećim epidemiološkim merama.

Fotograf: Irena Nuhanović

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu