•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Goodbye First Love (2011)

“Goodbye First Love” ili kako je naslov na francuskom u originalu “Un amour de jeunesse”, je francusko-nemački film iz 2011. godine reditelja Mia Hansen-Løve i odabran je za prikazivanje na Locarno International Film Festival-u 2011. godine.

Ovo je hronika romanse između Camille i Sullivan-a, koja je počela dok su bili jako mladi i nastavila se nakon 8 godna pošto je toliko trajalo Sullivan-ovo odsustvo dok je istraživao svet.

Radnja filma počinje 1999. godine, kada bezbrižni francuski tinejdžeri Camille i Sullivan-a uživaju u krevetu. Mladi su i zaljubljeni i ne stide se svoje seksualnosti. U isto vreme su i blaženo nesvesni nevolje koja se približava na horizontu.

Onda kada Sullivan ode na neko vreme u Južnu Ameriku, veza ovo dvoje mladih puca. Camille je slomljena, školuje se da postane arhitekta i udvara joj se njen stariji profesor. Polako se vidi kako pomenuta mlada devojka menja svoje ponašanje od ranjive devojke do funkcionalne odrasle žene. A onda se njen voljeni Sullivan vraća kući...

Ovo je nesvakidašnja dirljiva romantična priča, koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Topla je preporuka da je pogledate i uživate.

Žanr:drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Mia Hansen-Løve
Scenario:Mia Hansen-Løve
Uloge:Lola Créton, Sebastian Urzendowsky, Magne-Håvard Brekke
Award:1 osvojena, 1 nominacija
Studio:Les Films Pelléas, Razor Film Produktion GmbH
Zemlja:France
Jezik:francuski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...