•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Good Deeds (2012)

“Good Deeds” je romantična drama, čiji scenario i režiju potpisuje Tyler Perry, koji tumači i glavnu ulogu .

Ostvarenje “Good Deeds” govori o biznismenu Wesley-ju Deeds-u (Tyler Perry) čiji je život savršeno isprogramiran. On ima sve: čuveno porodično ime, reputaciju, veliku kompaniju i verenicu Natalie (Gabrielle Union) u svom rangu. Međutim, sve se to menja kada upozna Lindsey Wakefield (Thandie Newton), samohranu majku jednog deteta, koja radi kao čistačica u Deeds korporaciji.

Početak filma “Good Deeds” prikazuje jedan u nizu savršeno isplaniranih dana glavnog junaka Wesley-ja, koji kreće u svoju kompaniju, dok mu verenica priprema doručak. Sve je podređeno njegovoj dnevnoj rutini i isprogramiranom životu.

Njegova majka Wilimena i verenica Natalie za ručkom pregovaraju o detaljima budućeg braka koji je gotovo izvestan. Gotovo u isto vreme, u siromašnom delu grada Lindsey saznaje da će biti izbačena iz stana zajdno sa svojom šestogodišnjom kćerkom Ariel (Jordenn Thompson) ukoliko ne plati račune. Tako da Lindsey ostavlja auto na Wesley-jevom parking mestu i svoje dete u autu, kako bi odjurila da primi platni ček. Kada se vrati, shvata da je Walter naložio da se njen auto skloni i ona započinje raspravu sa njim.

Kada se vrati sa posla, Lindsey mora da sakupi stvari zato što je izbačena iz stana, pa je primorana da čuva svoje dete u ormanu na poslu dok radi, da bi kasnije spavale u kombiju. Kada to Wesley vidi, on odlučuje da im pomogne i pazi na njih dve, dok njen “momak” ne dođe po njih. Tako bogati biznismen Deeds i Lindsey uspevaju da se pomire i izglade ranije nesporazume.

U daljem toku filma, Wesley i njegova verenica shvataju da među njima postoje velike razlike i odlučuju da se ne venčaju, pošto su sigurni da njihov brak ne bi uspeo.

Wesley posećuje Lindsey i priznaje joj da je njegova veza sa Natalie prekinuta. On odlučuje da krene u Afriku i o tome govori i Lindsay zato što bi voleo da ona i njena kćerka krenu sa njim.Ona ga odbija, da bi sa kćerkom krenula za njim na aerodromu i čak ušle u avion i sele blizu njega. U tom trenutku se Wesley i Lindsey ljube, a njena kćerka Ariel je zaista srećna.

Žanr:drama, komedija, romansa
Godina:2012
Reziser:Tyler Perry
Scenario:Tyler Perry
Uloge:Tyler Perry, Gabrielle Union, Thandie Newton
Uzrast:PG-13
Box office:16
Studio:Tyler Perry Studios
Website:www.gooddeedsmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu