•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gojković: U nastavku "Bese" fokus je na mlađoj generaciji

Glumica Milica Gojković govorila je o ulozi Une u "Besi", o ljubavi njenog lika sa Lukom, koga tumači Milan Marić, kao i o tome kako joj je bilo na snimanju druge sezone kriminalističke serije.

"Mislim da je jedna od glavnih linija Une, lika kojeg tumačim, upravo ljubav između nje i Luke... U drugoj sezoni pratimo da li će njihova ljubav uspeti da odoli gnevu, patnji i tom strašnom svetu u kojem se oni nalaze", navela je Gojković.

Prema njenim rečima, Una je donela odluku da ostane sa Lukom i “ta odluka nekako mora da je košta“.

“Ona sve vreme pokušava da pronađe mehanizam kako da opstane u tom svetu - zbog njega i male porodice koju su stvorili. Ispred njih će biti mnogo poteškoća, ali mislim da u drugoj sezoni shvata da je Luka definitivno neko za koga se vredi boriti i ko joj je do sada pružio nešto što nikada nije osetila“, rekla je Gojković.

Glumica je istakla da je u surovim okolnostima u kojima se likovi “Bese“ nalaze neophodno da ljubav postoji, i da je to upravo ono što pokreće lik Une.

“Da to osećanje ne postoji kod nje i da se nije javilo kada je upoznala Luku u prethodnoj sezoni, ona sigurno ne bi ni želela niti imala snage da se bori ovoliko koliko to čini i koliko je to činila u prvoj sezoni“, smatra Gojković.

Snimanje druge sezone “Bese“ za Gojković je bilo zahtevno, ali ističe da to voli, to je "ispunjava, nekako čini živom", i zbog toga i voli glumački posao.

"Nažalost, ja nisam bila na raznim lokacijama, bila sam smeštena otprilike samo u jednoj, ali to, naravno, nije smetalo da se razne anegdote dešavaju. Ta kuća je bila pored kuće jednog našeg popularnog pevača. Imao je nekada neka slavlja i to je bilo uzbudljivo“, rekla je Gojković.

Prema njenim rečima, novina druge sezone je fokus na mlađoj generaciji.

"Imaćemo prilike da posmatramo te mlade ljude koji donose i kreiraju neka svoja pravila koja su užasno surova... Njima data reč ne znači ništa i uzbudljivo je kako svako od njih uspeva da preživljava u takvom svetu“, smatra Gojković.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....