•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Godzilla Vs. Kong je upravo učinio još jedan veliki korak napred

Točkovi se i dalјe okreću na mašinama koje planiraju da isporuče Godzilla Vs. Kong masama, i stvari su se baš zaokrenule nabolјe. U velikom koraku napred za objavlјivanje četvrtog filma 20. novembra iz Warner Bros-ove MonsterVerse sage, kompozitor je imenovan da komponuje za ovaj mamutski filmski meshup. Ako ste obožavalac Mad Max: Fury Road ili Alita: Battle Angel, vest da Tom Holkenborg, iliti Junkie XL, ima čast da komponuje muziku koja će dopirati do vaših ušiju.

Izveštaj od strane Film Music Reporter-a, vesti koje se odnose na Godzilla Vs. Kong sposobnost da ovaj muzički genij ubaci u sukob je dobar znak da je novembarsko izdanje kada će sve biti pokrenuto. Ali čak i ako dođe do promene planova u poslednjem trenutku, a velika bitka između poznatih Titana bude gurnuta na neki drugi datum, činjenica da se snima muzika znači da ćemo proizvod koji ćemo videti u bioskopima prilično gotova stvar.

Prethodno ove godine Tom Holkenborg je postigao dva porodična hita, a Paramount-ovim Sonic The Hedgehog i Warner Bros. izdanjem Scoob! oba nose njegov zvučni potpis. I, naravno, njegova bliska budućnost takođe izgleda prilično vedro, jer Holkenborg nije samo naveden kao pratnja Zack Snyder-a na njegovom putovanju sa Army of the Dead, već je i doveden na brod kako bi se izborio sa zadatkom koji mu je postavlјen da završi, ponovno komponovanje za Zack Snyder-ovu Justice League.

Naravno, ovakve „punom parom napred“ vesti su nešto što se temelјi na prilično važnom scenariju. Kako je Christopher Nolan-ov Tenet još uvek na putu ka bioskopima, ova posebna najava Tom Holkenborg-a u ulozi Godzille Vs. Kong novog kompozitora još je jedan neonski znak da će se bioskopske dvorane, naime, otvoriti i da će se dobra vremena ponovo vratiti ovde. Ali ako to otvaranje bude odloženo i Tenet-u bude potreban novi datum izlaska, ova vest je možda dobrodošla, ali pomalo preuranjena.

Kašnjenje ili ne, činjenica da je Tom Holkenborg dobio ovaj impresivan zadatak za Godzilla Vs. Kong je dostignuće koje mora da se proslavi! Pridružujući se redovima Alexandre Desplat-a, Henry Jackman-a i najnovijeg kompozitora partitura Godzilla: King of the Monsters, Bear McCreary, Holkenborg je najnoviji maestro koji tkaje muzičku rapsodiju za postizanje nekih divljih bitova. To su uzbudlјive vesti koje nas drže u nadi da će Godzilla vs Kong ostati na kursu i da će nastaviti ka bioskopima 20. novembra.

Podeli:



Preporucujemo