•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Rebel Wilson: Reditelji su mi plaćali da budem debela, pokušavam smršati

Slavna komičarka i glumica Rebel Wilson ostala je upamćena po višku kilograma koje je imala. Prošle godine odlučila je da promeni svoj način života i krene u bitku sa kilogramima.

Sve ove godine Rebel je izbegavala da izgleda vitko jer je zbog svoje debljine dobijala mnogo plaćenije poslove.

"Imala sam posao na kojem su mi plaćali puno novaca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi. U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se koncentrirati na vlastito zdravlje. Nije da želim izgubiti kilograme i doći do određenog broja. Više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala", kazala je Wilson.

Za svega nekoliko meseci slavna glumica smršala je čak 18 kilograma, ali kaže kako njena bitka tu nije gotova.

"Čak i ako pužete do vašeg cilja, nastavite. Obukla sam sportsku odeću i otišla u šetnju, namerno pijem vodu kako bi pokušala izbeći šećer i lošu hranu", kazala je Rebel.

Kaže kako je sada srećna što su se otvorile teretane jer je zbog pandemije koronavirusa morala da vežba na otvorenom.

Podeli:



Preporucujemo