•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Danijel Krejg poručuje da će igrati Bonda dokle god bude mogao

Glumac Danijel Krejg, zvezda filmova o Džejmsu Bondu, izjavio je da će glumiti čuvenog britanskog špijuna dokle god bude mogao. Krejg, koji će u filmu "Skyfall" po treći put igrati agenta 007, rekao je da će "nastaviti sve dok mu ne budu rekli da prekine". On je priznao da postoje velika očkivanja da najnoviji film bude uspeh koji će biti kruna obeležavanja pola veka Bondove franšize kasnije ove godine. Krejg je rekao da su on i tim "pripremili dobru predstavu" i da, iako želi da ostavi svoj trag u filmovima o Džejmsu Bondu, nema iluzija da će jednog dana morati da napusti ulogu britanskog tajnog agenta.

Čuveni glumac je rekao da zna da će neko doći posle njega i da se nada i da će filmovi i dalje biti snimani. Krejg tvrdi da će novi Bond biti drugačiji od prethodnih ali da će i dalje biti "odličan film o Bondu".

U filmu "Skyfall" u režiji oskarovca Sema Mendesa glume i Havijer Bardem, Albert Fini, Rejf Fajns, a dama Džudi Denč vraća se kao M. Premijera filma zakazana je za 26. oktobar.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu