•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glamurozna kriminalistička serija Moć (Power) i kriminalistička komedija Uhvati Šortija (Get Shorty): Nove epizode na Pickbox NOW

Nove epizode ponedeljkom, odmah nakon svetske premijere

MERI DŽEJ BLAJDŽ U POSLEDNJOJ SEZONI MOĆI

Šesta sezona glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) producenta Fifti Senta napokon je stigla, a nove epizode biće dostupne svakog ponedeljka. Šesta sezona ujedno je i poslednja, a nosi naziv Poslednja izdaja. Podeljena je u dva dela i ima sveukupno 15 epizoda – poslednjih 5 epizoda gledaćemo u januaru.

Sočna vest se vezuje za poslednju sezonu – u njoj ćemo gledati Meri Džej Blajdž!Za svoju ulogu u seriji Moć rekla je:„Poznajem toliko Taša, toliko Duhova. Bila sam u vezi sa mnogim Duhovima. Velika sam ljubiteljka serije i zahvalna sam što mogu da budem deo nje.“

Kreatori serije Kortni Kemp i Kertis „Fifti Sent“ Džekson stvorili su svet prepun kompleksnih i dinamičnih likova koji nose glamuroznu atmosferu ove kriminalističke serije prepune nepredvidivih obrta.

Fifti Sent je tumačio ulogu dilera Kanana koji pogine u petoj sezoni. Zato se Fifti Sent u šestoj sezoni prvi put pojavljuje u ulozi režisera – režirao je treću epizodu za koju kaže da ima „neke od najdivljijih scena do sad u seriji Moć.“

UHVATI ŠORTIJA (GET SHORTY) – KAKO PRESTATI BITI UBICA I SNIMITI FILM

Treća sezona mračne kriminalističke komedije Uhvati Šortija (Get Shorty) premijerno će se prikazivati svakog ponedeljka na Pickbox NOW. Serija se zasniva na popularnom romanu Elmora Leonarda, a nova sezona sastoji se od 7 epizoda. U glavnim ulogama su fenomenalni Kris O'Daud i Rej Romano.

Priča prati Majlsa (Kris O'Daud) – kriminalca i ubicu koji pokuša da promeni profesiju i postane filmski producent. U tome mu pomaže okoreli filmadžija Rik (Rej Romano). Na kraju druge sezone, Dejli još balansira između svoje kriminalne prošlosti i ambicije da uspe u Holivudu, a Rik pristane da bude ozvučen i da sarađuje sa FBI-jem. Kako će se to odigrati, gledaćemo u novoj sezoni. Majls ne odustaje od svog sna – čak ni zatvor iz kog je nedavno izašao neće ga sprečiti da pokuša da nađe načine da snimi film.

Premijere glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) i mračne kriminalističke komedije Uhvati Šortija (Get Shorty) gledajte ponedeljkom na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....