•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Geri Oldman najavio penziju

Britanski glumac Geri Oldman izjavio je da razmišlja o odlasku u penziju i da bi mu bila čast da karijeru okonča TV serijom “Slow horses”.

U seriji strimig servisa Apple TV+, Oldman igra Džeksona Lamba koji rukovodi odeljenjem neuspelih agenata MI5. Uoči druge sezone serije, koja će biti premijerno prikazana 2. decembra, Oldman je najavio da razmišlja o drugim interesovanjima osim glume, prenosi N1.

„Imao sam zavidnu karijeru, ali karijere jenjavaju, a imam i druge stvari koje me zanimaju osim glume. Kad si mlad, misliš da ćeš imati vremena za sve to, a onda godine prolaze. Sledeće godine imam 65 godina, 70 je iza ugla. Ne želim da budem aktivan kada imam 80 godina“, rekao je Oldman za Sandej tajms, a prenosi NME.

Dodao je i kao bi bio veoma „srećan, počastvovan i privilegovan“ da karijeru završi kao Džekson Lamb.

Ipak, ukoliko se Oldman zaista penzioniše posle serije „Slow horses“, to znači da ćemo još nekoliko godina uživati u njegovoj glumi, jer je Apple nedavno najavio i četvrtu sezonu koja će biti zasnovana na trećoj i četvrtoj knjizi iz serijala romana „Slough House“ Mika Herona.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...