•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gerard Butler u novoj akciji "Angel Has Fallen" spašava američkog predsednika

Fantastične Gerarda Butlera i Morgana Freemana uskoro ćemo gledati u još jednoj akcionoj drami iz "Fallen" franšize, a ovaj put agent Mike Banning prolazi golgote kako bi zaštitio američkog predsednika.

Kroz događaje koji su pratili "Olympus Has Fallen", a nakon toga i "London Has Fallen", Banning je prošao kroz pakao kako bi zaštitio najvažnije ljude u američkoj vladi. Ali, u novom poglavlju njegove priče naziva "Angel Has Fallen" taj posao će postati puno teži. Sam Banning zakleo se da će sprečiti smrt predsednika SAD-a, što je centar radnje nove akcije.

"Agentu Banningu namešten je pokušaj atentata na predsednika iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju", navodi se u sinopsisu filma.

Već u prvim kadrovima filma prikazan je napad bespilotnim letelicama na predsednika Allana Trumbula koga glumi Morgan Freeman.

Ostale uloge tumače Piper Perabo, Lance Reddick, Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson i mnogi drugi.

Novi film režirao je Ric Roman Waugh prema scenariju koji su pisali Katrin Benedikt i Robert Mark Kamen.

Premijera "Angel Has Fallen" zakazana je za 23. avgust ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu