•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Takei u drugoj sezoni serije The Terror

Snimanje nove sezone u januaru 2019, u Vankuveru.

AMC najavljuje da će se glumac, producent, autor i aktivista George Takei (“Star Trek”) pridružiti drugoj sezoni popularne antologijske serije “The Terror”, producenta Ridleya Scotta. Televizijska mreža je prethodno najavila da će se glumačkoj ekipi pridružiti i Derek Mio, kao Chester Nakayama, kao i da će Josef Kubota Wladyka (“Narcos”) režirati prve dve epizode. Snimanje sezone će početi u januaru u Vankuveru, a gledaoci će moći da uživaju u novih deset epizoda na AMC kanalu, 2019. godine.

Smeštena u vreme Drugog svetskog rata, druga sezona serije „The Terror“ povešće gledaoce u priču o nizu bizarnih smrti i jednom mladom čoveku koji pokušava da shvati i bori se protiv mračne senke koja se nadvila nad Japansko-Američkom zajednicom, čiji je i on deo. Drugu sezonu serije potpisuju Alexander Woo (“True Blood”) i Max Borenstein (“Kong: Skull Island,” “Godzilla”).

George Takei, koji je poznat po svojoj ulozi Hikaru Sulua u legendarnoj naučno-fantastičnoj seriji “Star Trek”, više od šest decenija radi u oblasti filma, televizije i na sceni. Kuriozitet, koji ga i intimno vezuje za novu sezonu serije je taj da je Takei, kao dete, bio zarobljen u dva japnsko-američka logora tokom Drugog svetskog rata. Lično iskustvo i poznavanje ove tematike u američkoj istoriji, dovelo je do toga da postane lider i aktivista za socijalnu pravdu, a kreatorima druge sezone The Terror, pomoći će da priču smeste u što verodostojnije okvire istorijskih događaja i fabule. Uloga koju će tumačiti u seriji je Yamato-san, bivši kapetan ribolovac.

Ostale uloge tumače Kiki Sukezane (“Lost in Space”) kao Yuko, misteriozna žena iz Česterove prošlosti; Miki Ishikawa (“9-1-1”) kao Amy, prijatelj porodice Nakayama; Shingo Usami (“Unbroken”) kao Henry Nakayama, Česterov otac; i Naokko Mori (“Everest”) kao Asako Nakayama, Česterova majka.

Izvršni producent serije je Ridley Scott uz AMC Studios produkciju, Scotta Freeja, Emjag Productions i Entertainment 360. Izvršni producenti serije su i Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert i Guymon Casady.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...