•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Miller razmatra Anya Taylor-Joy za Mad Max Spin-Off – ‘Furiosa’

S obzirom na to da je većina filmskih vesti ovih dana depresivna, „odložena“ ili „isklјučena“, lepo je videti da, čak i ako neko delo može da se dogodi za neki mesec ili godinu, posao sklapanja filmova se nastavlјa. A dobra vest je još uzbudlјivija kada se spomene da George Miller traži glumce za njegov planirani spin Mad Max-a, Furiosa, a Ania Taylor-Joy je navodno pod razmatranjem za glavnu ulogu.

U najmanju ruku, Taylor-Joy je putem Skype-a prošla audiciju kod legendarnog režisera, što je povremena opcija koja je brzo postala novouobičajena za filmaše i glumce koji žele da rade zajedno.

Miller je razvio nekoliko ideja za još jedan Max film, sa najmanje jednim o glavnom liku u naslovu (kojeg glumi Tom Hardy u filmu Fury Road) i Charlize Theron-inoj Furiosa, koja je bila takav rasplet u poslednjem nastavku. Ali tada, on je takođe gradio da napravi Three Thousand Years Of Longing, sa Idris Elba-om i Tilda Swinton u ekipi. Taj, kao i većina filmova trenutno, u limbou čeka da svet izađe iz Corona-raspeća (a na Elbin raspored posebno će uticati njegovo imanje virusa, uz naše želјe za što bržim oporavkom).

Što se tiče Furiosa-e, priča takođe pominje Miller-ovu nadu da će početi snimanje u 2021. Naši prsti su dobro i izistinski ukršteni. Takođe, oprani. A onda ponovo ukršteni.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...