•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Gambit' sa Channingom Tatumom (opet) u problemima

20th Century Fox i njihov Gambit očigledno nemaju sreće: projekat je ponovno odgođen, piše ScreenRant.

Iako nije retkost da filmovi o superjunacima uprkos svim planovima propadnu, nikome nije jasno zašto Gambit ne uspeva. Reč je o spin off-u popularnih X-Mena, u glavnoj ulozi bi trebao biti Channing Tatum i sve se činilo da će Gambit biti novi Deadpool, a sad ispada da ide putem otkazanog Magneto spin off-a.

Film je u planu od sredine 2014. godine, a najvećih problema je bilo s rediteljem jer su od njega redom odustali Rupert Wyatt, Doug Liman pa Gore Verbinski. Njihovo odustajanje je za sobom povlačilo odlaganje početka produkcije, time i premijere. Wyatt je prvotno trebao da režira film još 2015., ali kako je početak produkcije stalno odgađan morao je odustati od projekta zbog drugih obaveza. Liman je vrlo brzo angažovaan, a on ga je napustio jer mu scenario nije bio kako bi trebao.

Kad je Verbinski stigao na projekat scenario je bio nešto promenjen i tada je određen datum prikazivanja za 14. februara 2019. te je film označen kao prioritet za studio. Ipak, tokom ovog meseca je i Verbinski odustao zbog drugih obaveza tako da je i datum pomeren za 7.juni 2019. godine. Ne zna se ko bi sada trebao da uskoči u rediteljsku ulogu. Scenario je napisao Josh Zetumer.

Gambit je u martu trebao da počne sa snimanjem u New Orleansu što je zasada odgođeno, a može li se to još uvek dogoditi saznaćemo uskoro kad Fox objavi novog reditelja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...