•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Front of the Class (2008)

Još kao dečak Brad Cohen (James Wolk) je počeo da proizvodi nekontrolisane zvukove, zbog čega je postao meta izrugivanja u razredu i često je optuživan od profesora da ometa nastavu. Ali, poremećaj mu je ubrzo dijagnostifikovan, radilo se o Touretteovom sindromu.

Ubrzo je Brad počeo da mrzi školu, ali jedan profesor pružio mu je podršku i hrabrio ga da istraje, a dečak je, ugledajući se na njega, odlučio da postane učitelj koji strpljenje i dobrotu stavlja ispred svega. Nakon što je primio odbijanja od dvadeset i četiri škole, Brad je konačno dobio priliku da se iskaže kao profesor u jednoj...

Prema istinitoj i snažnoj priči, tv kuća Hallmark snimila je odličnu tv dramu o Bradu Cohenu koji je, uprkos nerazumevanju okoline već od ranih dana svog života – od školskih kolega, tzv. prijatelja, pa čak i vlastitog oca, smogao snage, hrabrosti i odlučnosti da prevlada sve poteškoće i uspe da postane čovek kakav želi, osoba puna razumevanja i jasno izraženih vrednosti.

Žanr:drama
Godina:2008
Reziser:Peter Werner
Scenario:Thomas Rickman, Brad Cohen
Uloge:James Wolk, Treat Williams, Dominic Scott Kay
Studio:Hallmark Hall of Fame Productions, McGee Street Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...